Numismatist - Érmegyűjtő / NUMIZMATIKA & FÓRUM az érme érem bankjegy papírpénz és kitüntetés témakörben, tabuk nélkül, de kulturáltan, egy valódi közösség önmoderációján alapulva: 'A' NUMIZMATIKAI FÓRUM ÖNNEK |
|
| PARTNEREK - ajánló | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 310 Age : 53 Registration date : 2008. Aug. 28.
| Tárgy: PARTNEREK - ajánló Csüt. Jan. 22, 2009 2:35 pm | |
| Az alábbi táblázatban találhatók azon partnereink, akiket jó szívvel ajánlunk:
A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 09, 2010 4:37 pm-kor. | |
| | | Szuszidi Őrmester
Hozzászólások száma : 53 Age : 59 Tartózkodási hely : Pest Registration date : 2008. Sep. 17.
| Tárgy: Re: PARTNEREK - ajánló Szer. Márc. 18, 2009 7:49 am | |
| Egy kérdés mitől dől el hogy ki partner és ki nem? | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Re: PARTNEREK - ajánló Csüt. Márc. 19, 2009 3:18 pm | |
| - Szuszidi írta:
- Egy kérdés mitől dől el hogy ki partner és ki nem?
Kedves Szuszidi! Nos, nem protekció kérdése. Szimplán azon múlik, hogy: 1.) Elolvasta és érdemben reagált egy korábbi közleményünkre "- a "PARTNEREK" topikot szeretnénk folyamatosan bővíteni, így minden olyan fórumtag jelentkezését várjuk, akik saját honlapot üzemeltetnek a numizmatika tárgykörében, és hajlandóak viszonozni a bannerük kihelyezését ( numismatist2000@gmail.com )."; 2.) Elfogadta a viszonosság elvét (azaz egy quasi banner-csere); 3.) Megkaptuk a szükséges állományt a kihelyezéshez. Magunk is meglepődtünk, hogy a január 23-án kiküldött felhívásra összesen 0 (azaz NULLA) jelentkező volt Igaz, azóta már sokkal kevésbé lepődünk meg dolgokon. | |
| | | Szuszidi Őrmester
Hozzászólások száma : 53 Age : 59 Tartózkodási hely : Pest Registration date : 2008. Sep. 17.
| Tárgy: Re: PARTNEREK - ajánló Csüt. Márc. 19, 2009 4:33 pm | |
| - Admin írta:
- Szuszidi írta:
Kedves Szuszidi! Nos, nem protekció kérdése. Szimplán azon múlik, hogy: 1.) Elolvasta és érdemben reagált egy korábbi közleményünkre "- a "PARTNEREK" topikot szeretnénk folyamatosan bővíteni, így minden olyan fórumtag jelentkezését várjuk, akik saját honlapot üzemeltetnek a numizmatika tárgykörében, és hajlandóak viszonozni a bannerük kihelyezését ( numismatist2000@gmail.com )."; 2.) Elfogadta a viszonosság elvét (azaz egy quasi banner-csere); 3.) Megkaptuk a szükséges állományt a kihelyezéshez.
Magunk is meglepődtünk, hogy a január 23-án kiküldött felhívásra összesen 0 (azaz NULLA) jelentkező volt Igaz, azóta már sokkal kevésbé lepődünk meg dolgokon. Igazad van nem olvastam el szégyenlem is magam érte! De én mivel érdemesnek találtam Szomb. Nov. 08, 2008 8:51 am ezen a napon kiraktam a bannerét a fórumnak. Nem is jutott eszembe a csere de akkor nézd meg a honlapom a főoldalon megtalálod a bannert s ha megfelel elküldőm az állományt nektek. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: BANNER Csüt. Ápr. 09, 2009 1:24 pm | |
| Szuszidi Fórumtársunk!Kérlek, ne csigázz minket tovább, és küldd el az állományt. numismatist2000@gmail.comKöszönjük! - Szuszidi írta:
- Admin írta:
- Szuszidi írta:
Kedves Szuszidi! Nos, nem protekció kérdése. Szimplán azon múlik, hogy: 1.) Elolvasta és érdemben reagált egy korábbi közleményünkre "- a "PARTNEREK" topikot szeretnénk folyamatosan bővíteni, így minden olyan fórumtag jelentkezését várjuk, akik saját honlapot üzemeltetnek a numizmatika tárgykörében, és hajlandóak viszonozni a bannerük kihelyezését ( numismatist2000@gmail.com )."; 2.) Elfogadta a viszonosság elvét (azaz egy quasi banner-csere); 3.) Megkaptuk a szükséges állományt a kihelyezéshez. Magunk is meglepődtünk, hogy a január 23-án kiküldött felhívásra összesen 0 (azaz NULLA) jelentkező volt Igaz, azóta már sokkal kevésbé lepődünk meg dolgokon. Igazad van nem olvastam el szégyenlem is magam érte! De én mivel érdemesnek találtam Szomb. Nov. 08, 2008 8:51 am ezen a napon kiraktam a bannerét a fórumnak. Nem is jutott eszembe a csere de akkor nézd meg a honlapom a főoldalon megtalálod a bannert s ha megfelel elküldőm az állományt nektek. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: PARTNEREK - ajánló | |
| |
| | | | PARTNEREK - ajánló | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|